Pandișpan aerat și gustos, din doar 3 ouă!

Fiecare dintre noi dorim să ne mai alintăm cu un tort de casă, dar mulți nu doresc să se deranjeze cu prepararea pandișpanului și merg la magazin. Dar, pandișpanul procurat nu va deveni niciodată o alternativă bună pentru a pregăti cu propriile mâini un tort de casă gustos. Deci, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm rețeta celui mai pufos și aerat pandișpan, care și se prepară foarte simplu și rapid. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi de minune. Veți obține un pandișpan foarte gustos și apetisant, preparat din doar 3 ingrediente banale.

INGREDIENTE  

– 100 g de zahăr

– 100 g de făină cernută

– 3 ouă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Spargeți ouăle într-un bol și bateți-le folosind mixerul. Fără să opriți mixerul, adăugați treptat zahărul. Bateți compoziția, până volumul acesteia se va dubla și veți obține o spumă vârfuri stabile.

2. Apoi adăugați treptat făina cernută. Omogenizați aluatul, folosind deja spatula.

3. Luați o formă detașabilă de copt, diametrul căreia este de 16 cm. Tapetați forma cu hârtie de copt și turnați aluatul în aceasta.

4. Dați forma la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 30 de minute. Faceți testul scobitorii. Scoateți forma din cuptor și lăsați pandișpanul să se răcească complet în formă.

5. Tăiați pandișpanul în 2 sau 3 blaturi, ungeți-le cu crema preferată și asamblați tortul. Decorați desertul dorit după gust și poftă.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1