Pârjoale cu varză – chiar și copiii le adoră!

Drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm astăzi o rețetă minunată de pârjoale cu varză și carne tocată. Obțineți cele mai delicioase pârjoale cu varză – pe cât de simplu, pe atât de genial. Deși se prepară destul de simplu și rapid, acestea se obțin uimitor de apetisante și aromate. Pot fi servite în calitate de gustare caldă cu o felioară de pâine de casă sau la cina de familie, cu garnitura preferată. Pregătiți aceste pârjoale măcar o singură dată și familia dvs va fi încântată.

INGREDIENTE  

– 600 g de carne tocată

– 1 ou

– 0,5 kg de varză tânără

– 2 cepe

– 1 linguriță de sare

– piper negru măcinat după gust

– 3-4 linguri de făină cernută

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor   

MOD DE PREPARARE  

1. Îndepărtați frunzele deteriorate ale verzei și tăiați-o pe porțiuni medii. Curățați ceapa, spălați-o și tăiați-o în 3-4 bucăți. Tocați legumele folosind blenderul sau mașina de tocat.

2. Transferați legumele tocate într-un bol și adăugați carnea tocată și oul. Potriviți ingredientele cu sare și piper negru măcinat după gust. Amestecați bine compoziția.

3. Modelați din compoziția tocată pârjoale, apoi treceți-le prin farfuria cu făina cernută.

4. Prăjiți pârjoalele într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal pe ambele părți, sub capac la foc mic, a câte 5 minute.

5. Apoi înăbușiți pârjoalele într-o tigaie cu puțină apă, timp de 10-15 minute. Aranjați apetisantele pârjoale pe o farfurie. La dorință, puteți să le presărați cu verdeața preferată. Serviți deliciul savuros și suculent cu cea mai mare plăcere, alături de garnitura preferată.

Notă: De asemenea, puteți aranja pârjoalele într-o tavă de copt, le turnați 2-3 linguri de apă și le acoperiți-le cu un fragment de folie alimentară. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 15 minute.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1