Pârjoale pane deosebit de gustoase – un mod nou și foarte reușit de pregătire a cărnii tocate!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă superbă de gustare rumenă și apetisantă – pârjoale pane. Veți obține o gustare extrem de apetisantă, suculentă și sățioasă, preparată foarte ușor. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi de minune. Aceste pârjoale rumene și apetisante vă vor cuceri din prima, iar modul original de preparare vă va uimi plăcut. Să nu mai pierdem timpul, să ne apucăm de o porție bună de pârjoale cu un gust ispititor.

INGREDIENTE 

– 500 g de carne tocată după gust

– 1 ou

– 1 ceapă

– sare

– piper negru măcinat după gust

– 150 g de cașcaval

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

INGREDIENTE PENTRU ALUATUL PANE 

– 2 ouă

– 250 ml de lapte

– 180 g de făină cernută

– sare

– piper negru măcinat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Așezați carnea tocată într-un bol.

2. Curățați ceapa și dați-o prin răzătoarea mică. Spargeți în bolul cu carne 1 ou și adăugați ceapa rasă. Potriviți ingredientele din bol cu sare și piper negru măcinat după gust. Amestecați bine compoziția.

3. Tăiați un fragment de hârtie de copt. Răspândiți și uniformizați carnea tocată pe hârtia de copt, formând un blat dreptunghiular. Păstrați o distanță de aproximativ 1,5-2 cm de la marginea hârtiei.

4. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare. Presărați carnea tocată cu cașcavalul ras.

5. Rulați blatul obținut și înfășurați-l în hârtia de copt. Dați rulada la congelator pentru 2-3 ore.

6. Îndepărtați hârtia de copt și tăiați rulada felii.

7. Pregătiți aluatul pane: spargeți ouăle într-un bol, potriviți-le cu sare și piper negru măcinat după gust. Bateți puțin ouăle, folosind telul. Apoi turnați laptele și amestecați compoziția. Cerneți făina în bol și omogenizați aluatul pane.

8. Treceți ”rondelele” de carne prin aluatul pane și prăjiți-le într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal, acoperindu-le cu capac, aproximativ timp de 2-3 minute pe o parte, apoi 3 minute pe partea cealaltă.

9. Puneți-le pe un prosop de hârtie, ca să înlăturați excesul de ulei.

10. Așezați gustarea rumenă pe o farfurie. Serviți deliciul apetisant cu mare plăcere alături de o sălățică proaspătă de vară.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1