Picnic fără frigărui: 15 bucate uimitoare pentru un ospăț în aer liber!

Vă puteți imagina vara fără un picnic sau o ieșire la grătar? Echipa Bucătarul.eu vă sugerează 15 idei culinare pentru un picnic în aer liber, care vor fi pe placul tuturor. Bucatele se prepară rapid și nu vă dau mari bătăi de cap. Puteți prepara gustări fierbinți, crenvurști la grătar, diverse sandwich-uri și tartine, salate din legume proaspete sau coapte. Înlocuiți frigăruile cu aceste delicii culinare, însoțite de o limonadă din fructe de sezon și câteva sosuri și toți vor fi mulțumiți.

Idei pentru picnic

1. Coaceți la foc crenvurști sau cârnați. Puneți-i pe bețe pentru frigărui sau coaceți-i pe un grătar. Serviți cârnații cu sosul preferat.

2. Legume la grătar – nu-i nimic mai simplu! Puneți legumele tăiate pe un grătar uns cu ulei și gătiți-le timp de 5-7 minute pe fiecare parte.

3. O gustare fierbinte excelentă. O puteți savura imediat, asezonând-o cu sosul preferat sau o puteți folosi pentru prepararea salatei.

4. Gustarea preferată în lipie este mai gustoasă, dacă este preparată la foc! Preparați acasă rulourile și încălziți-le pe un grătar în aer liber.

5. Toți vor fi încântați de o pizza aromată în aer liber, atât copii, cât și adulții.

6. În calitate de garnitură – cartofi copți în folie. Curățați cartofii acasă, tăiați-i, asezonați-i cu ulei aromat cu condimente și usturoi. Puneți cartofii într-o folie de staniol pliată în câteva straturi și gătiți-i pe cărbuni.

7. Sandwich-urile potolesc excelent foamea! Sunt o mulțime de idei…

8. Tartinele clasice sunt mereu în vogă!

9. Toți vor dori să guste din această gustare originală. Tăiați capacul unei pâini, scoateți miezul și așezați umplutura în straturi: cașcavalul, șunca, roșiile și verdeața. Puneți partea tăiată deasupra.

10. Rulați umplutura din ouă, cașcaval și verdeață în felii de șuncă – gustarea rapidă este gata.

11. Salată Caprese la picnic? O idee grozavă!

12. Aceeași salată servită sub formă de aperitiv.

13. Formele pentru brioșe sunt ideale pentru servirea sosurilor și fructelor tăiate.

14. Nu uitați de brânză. Dvs decideți dacă s-o tăiați felii și s-o asezonați cu condimente, busuioc și ulei de măsline sau s-o folosiți ca pastă pentru tartine.

15. Aluatul foietaj vă dă posibilitatea să realizați o mulțime de idei culinare. Toate produsele se prepară rapid și sunt comod de transportat.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

1