Pizza delicioasă la tigaie, gata în doar 5 minute!

Vă prezentăm o rețetă extraordinară de pizza, preparată în doar 5 minute. Aceasta se prepară simplu, într-un timp record și îți potolește foame imediat. Rețeta este o adevărată găselniță pentru gospodinele ocupate. Obțineți un deliciu apetisant și foarte gustos. Bucurați-vă de o gustare deosebită, ce va fi pe placul tuturor.

INGREDIENTE PENTRU ALUAT

– 4 linguri de smântână

– 4 linguri de maioneză

– 2 ouă

– 9 linguri de făină cernută

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ

– 1 roșie

– 100-150 g de crenvurști

– 1 castravete murat

– 80 g de cașcaval

– verdeață după gust

– 3-4 linguri ketchup sau sos de roșii

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Pregătiți aluatul: bateți într-un vas ouăle cu smântâna și maioneza. Adăugați făina cernută și amestecați bine aluatul. La dorință, folosiți un mixer sau robot de bucătărie. Obțineți un aluat dens și omogen.

2. Pregătiți umplutura: spălați roșia și îndepărtați cotorul. Tăiați-o rondele subțiri. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare. Tăiați crenvurștii și castravetele rondele. Spălați verdeața și uscați-o cu ajutorul unui prosop de bucătărie. Tocați verdeața.

3. Turnați aluatul pe o tigaie încinsă cu ulei. Uniformizați aluatul cu ajutorul unei spatule pe tot perimetrul tigăii, ca sa obțineți un blat rotund. Prăjiți la foc mic.

4. Ungeți blatul cu ketchup sau sos de roșii. Aranjați crenvuștii pe blat, într-un strat uniform, apoi rondelele de roșie și castravete. Presărați cu un strat generos de cașcavalul ras. Acoperiți cu un capac și gătiți timp de 3-4 minute.

5. Luați capacul, presărați deliciul cu verdeață tocată. Iar acoperiți tigaia cu capac și gătiți timp de încă 1-2 minute. Așezați pizza apetisantă pe un platou și serviți-o caldă.

Notă: La dorință, puteți adăuga măsline, ardei grași sau salamul preferat.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1