Pizza la tigaie. Rapid și foarte gustos!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă grozavă de pizza la tigaie. Această rețetă ar trebui să fie în cartea de bucate a fiecărei gospodine! Pizza după această rețetă se dovedește a fi foarte fină, savuroasă și aromată. Umplutura poate fi absolut oricare, după gust. Se prepară acest deliciu foarte simplu. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi frumos. Preparați, testați și uimiți familia dragă cu delicii superbe, preparate din cele mai banale ingrediente.

INGREDIENTE ALUAT

– 4 linguri de smântână

– 4 linguri de maioneză

– 9 linguri de făină cernută

– 2 ouă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

INGREDIENTE UMPLUTURĂ 

– cașcaval după gust

– 2-3 roșii

– salam sau șuncă după gust

– 1-2 linguri de ketchup

– verdeață

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Pregătiți aluatul: încorporați ingredientele pentru aluat într-un bol. Omogenizați ingredientele din bol.

2. Spălați roșiile, îndepărtați-le cotorul și tăiați-le rondele. Tăiați salamul felii subțiri. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare.

3. Turnați, răspândiți și uniformizați aluatul finit într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal. Acoperiți aluatul cu o grilă de ketchup, folosind poșul de patiserie. Aranjați deasupra aluatului roșiile tăiate și feliile de salam în mod aleatoriu. Presărați pizza cu cașcavalul ras.

4. Coaceți pizza la foc mare, timp de 3 minute. Apoi micșorați focul până la flacăra mică și coaceți pizza timp de aproximativ 7-10 minute, până cașcavalul se va topi complet.

5. Transferați pizza apetisantă pe o farfurie plată. La dorință, puteți presăra gustarea cu verdeață. Serviți deliciul apetisant călduț sau fierbinte, cu cea mai mare plăcere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1