Prăjitură ”4 linguri” – o prepar foarte des și tot mai este solicitată!

Drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm astăzi o rețetă interesantă de prăjitură. Multe gospodine adoră această rețetă, deoarece se prepară foarte simplu. Chiar și un copil se poate descurca perfect. Prăjitura se pregătește rapid, așa că o puteți prepara practic în fiecare zi. Desertul rumen este foarte fraged, moale și gustos. Este o rețetă-salvare în caz dacă vă pomeniți cu oaspeții în prag. Preparați, testați și bucurați familia dragă cu această prăjitură fină.

INGREDIENTE  

– 4 ouă

– 4 linguri pline de zahăr

– 4 linguri pline de făină cernută

– 0,5 linguriță praf de copt

– puțin zahăr vanilat (la dorință)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor   

MOD DE PREPARARE  

1. Spargeți ouăle într-un bol și adăugați zahărul. Mixați ingredientele folosind telul, apoi adăugați făina cernută, zahărul vanilat și praful de copt. Omogenizați aluatul.

2. Luați o formă de silicon ornată și ungeți-o cu unt. Turnați aluatul în formă.

3. Dați forma la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 175°C, pentru aproximativ 15-20 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

4. Transferați prăjitura apetisantă pe un platou. La dorință, o puteți decora cu zahăr pudră sau niște ciocolată topită. Savurați desertul cu cea mai mare plăcere, alături de o cafeluță sau un pahar cu suc proaspăt.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1