Prăjitură rapidă pentru ceai – se prepară în doar 15 minute cu tot cu coacere.

Astăzi vă oferim o rețetă delicioasă de prăjitură cu portocale, care se prepară în doar 15 minute. Simplu și rapid veți obține un desert minunat pentru ceai, deosebit de gustos, aerat și aromat. Preparați neapărat această prăjitură ușoară și veți fi încântați de rezultat!

INGREDIENTE

-3 ouă

-3 linguri de smântână

-100 g de zahăr

-1/2 linguriță de praf de copt

-3 portocale

-150 g de făină

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Curățați portocalele de coajă, ca să rămână doar pulpa. Puteți înlocui portocalele cu orice fructe sau fructe de pădure după gust.

2. Tăiați-le bucățele și puneți-le într-o farfurie, preparați aluatul.

3. Bateți ouăle într-un bol, adăugați zahărul și bateți bine cu mixerul. Adăugați smântâna și bateți bine încă o dată. Adăugați praful de copt în făină, amestecați bine și adăugați în masa de ouă, bateți cu mixerul.

4. Puneți portocalele tăiate într-o formă de copt (am folosit o formă de silicon) și turnați deasupra aluatul. Puneți forma în cuptorul cu microunde timp de 10 minute. Mutați prăjitura pe un platou și decorați-o la dorință cu ciocolată topită.

5. Prăjitura este gata. Aceasta e incredibil de gustoasă, se prepară foarte ușor și rapid, de aceea încercați s-o preparați, o să vă placă neapărat.

Priviți modul de preparare pas cu pas în videoclipul de mai jos.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1