Punguțe din folie cu surpriză în interior: o cină fenomenală preparată rapid. Uimiți-i pe cei dragi!

Echipa noastră vă oferă o rețetă originală de mâncare pentru toate ocaziile. “Puiul cu cartofi în condimente aromate” poate fi servit la cină sau pe masa de sărbătoare. Mâncarea preparată în punguțe de folie este foarte gustoasă, păstrându-și astfel toate sucurile de carne și legume în interior. Acest mod de preparare permite păstrarea aromei și vitaminelor. Puteți umple punguțele cu produse după gust.

Cină în folie

INGREDIENTE

-1 kg de carne de pui

-2 morcovi

-1/2 legătură de mărar

-5 căței de usturoi

-1 kg de cartofi

-2 linguri de pastă de roșii

-1/2 legătură de pătrunjel

-100 ml de ulei

-sare, hamei-suneli și condimente pentru pui după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Separați carnea de oase, tăiați-o bucățele medii și puneți-o într-un bol adânc. Adăugați cartofii și morcovii tăiați felii mari. Stropiți ingredientele cu ulei de floarea soarelui. Adăugați usturoiul mărunțit, verdeața tocată mărunt, sarea, condimentele și pasta de roșii. Amestecați.

2. Tăiați pătrate din folie de staniol după numărul de persoane. Dacă folia este prea subțire, tăiați bucăți mai mari, apoi pliați-le de 2 ori.

3. Puneți câteva linguri de amestec pe fiecare pătrat. Mărimea porțiilor este după gust. Strângeți marginile pătratelor sub formă de punguțe. Așezați punguțele pe tavă și coaceți-le la 180 de grade timp de 45 de minute.

Notă: strângeți folia cu grijă, ca să nu se rupă, în caz contrar se va scurge sucul.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1