Qiuche delicios cu ciuperci și cașcaval – un fel de mâncare sățios ce se prepară uimitor de simplu!

Vă prezentăm o rețetă de quiche delicios cu ciuperci și cașcaval. Din cele mai simple ingrediente și cu minim efort obțineți un deliciu deosebit de aromat, apetisant și sățios. Acesta este perfect pentru a fi servit la cină, cu o salată de legume sau în calitate de gustare. Este un fel de mâncare deosebit de savuros, ce poate fi servit atât cald, cât și rece.

INGREDIENTE

-250 g de aluat foietaj

-300 g de ciuperci

-2 cepe

-1 legătură de ceapă verde

-sare de mare

-piper negru măcinat

-3 ouă

-300 g de cașcaval

-100 g de frișcă

-unt (pentru prăjire)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Decongelați aluatul. Întindeți-l într-un blat și aranjați-l într-o formă de copt cu pereții mai înalți. Înfigeți aluatul cu o furculiță de câteva ori.

2. Tocați ceapa. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare. Dacă ciupercile sunt mari, tăiați-le în câteva părți.

3. Prăjiți ceapa într-o tigaie încinsă cu unt. Adăugați ciupercile și amestecați. Potriviți cu sare și piper negru măcinat. Amestecați și mai prăjiți timp de câteva minute. Lăsați să se răcească.

4. Bateți ouăle cu frișca. Amestecați ceapa și ciupercile prăjite cu cașcavalul, ceapa verde tocată, ouăle bătute și puțin piper negru măcinat.

5. Turnați umplutura în forma de copt. Dați forma la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C pentru 30-40 de minute, până obțineți o crustă rumenă.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1