Ruladă de brânză cu ciocolată și banane – un desert de care te îndrăgostești iremediabil!

Dacă vreți să vă răsfățați picii cu ceva dulce, atunci preparați-le neapărat această rețetă delicioasă de ruladă de brânză cu ciocolată și banane, care este un desert foarte gingaș, aromat și deosebit. Puteți servi acest desert sub formă de ruladă sau biluțe mici, tăvălite prin ciocolată, care arată senzațional..

Sunt foarte aspectuoase, de mare efect și vor fi apreciate în special de copii. Biluțele se fac extrem de ușor, sunt ciocolătoase și sănătoase, un desert extraordinar, potrivit atât pentru cei mici, cât și cei mari. Poftă mare să aveți!

Ingrediente

-110 g de ciocolată

-200 g de brânză de vaci

-2 foi de napolitane

-60 g de unt

-1.5 banane

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Mărunțiți foile de napolitane în blender. Pisați brânza cu o furculiță. Adăugați firimiturile de napolitane în brânză și amestecați bine.

2. Rupeți în bucăți 90 g de ciocolată și puneți-o într-un vas împreună cu untul. Topiți-le la bain-marie sau în cuptorul cu microunde și amestecați bine.

3. Adăugați amestecul de ciocolată și unt în brânză. Amestecați bine masa. Gustați compoziția obținută și mai adăugați zahăr pudră, dacă vă place mai dulce.

4. Sunt două modalități de a servi acest desert. Prima variantă: distribuiți compoziția de brânză pe o folie alimentară, așezați deasupra banana și formați o ruladă. Dați rulada la frigider pentru 20 de minute ca să se întărească.

5. A doua variantă: Tăiați banana rondele. Luați o parte din compoziția de brânză și faceți o turtă. Puneți în interior o bucățică de banană și formați biluțe. De asemenea le dați la frigider pentru 20 de minute.

6. După 20 de minute, dați 20 g de ciocolată prin răzătoare mică și dați rulada sau biluțele prin ciocolată. Serviți-le cu plăcere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1