Ruladă delicioasă din carne tocată, ce mereu o savuram în ospeție la bunica! Atât de fină, suculentă și gustoasă, încât se topește în gură!

Rulada din carne tocată este un deliciu suculent și savuros, ce dispare într-o clipă de pe masă! Vă prezentăm o rețetă de ruladă, ce va fi o adevărată vedetă la masa de sărbătoare. Rulada este un deliciu ce poate fi cu ușurință preparată în condiții casnice. Obțineți un fel de mâncare cald rumen și aromat cu umplutură suculentă. Surprindeți-i pe cei dragi cu o adevărată capodoperă culinară.

INGREDIENTE

– 1 kg de carne tocată

– 1 ou

– sare

– condimente după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ

– 4 ouă

– 3 cepe

– ulei vegetal

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Adaugați într-un bol carnea tocată, oul, sarea și condimentele. Amestecați.

2. Curățați și tăiați ceapa cuburi. Prăjiți ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenește.

3. Fierbeți ouăle, decojiți-le și dați-le prin răzătoarea mare. Amestecați ouăle cu ceapa prăjită.

4. Tapetați tava de copt cu folie de aluminiu și ungeți-o cu ulei. Aranjați pe folie carnea tocată, formând un blat dreptunghiular. Acoperiți-l cu umplutura de ou și ceapă. Păstrați o distanță de 1 cm de la margini.

5. Cu ajutorul foliei, rulați carnea. Lipiți marginea foliei de aluminiu, astfel încât sucul să rămână în interior. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200 grade pentru 40-50 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Faceți testul scobitorii – îndepărtați un capăt de folie și înfigeți rulada cu o scobitoare. Dacă sucul este transparent – rulada este gata. Savurați cu plăcere.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1