Ruladă delicioasă din carne tocată – un deliciu atât de suculent și savuros, încât nici nu veți observa cum va dispărea din farfurii! Nu o să credeți cât de puține calorii conține!

Rulada din carne tocată este un deliciu ce poate fi cu ușurință pregătit în condiții casnice. Rumenă și aromată, cu umplutură suculentă, aceasta cu poate face concurență oricărei rulade pregătite în cele mai notorii restaurante. Surprindeți-vă oaspeții cu un deliciu dietetic original și foarte gustos.

INGREDIENTE

-800 g de carne tocată (pui sau vită)

-1 lingură de iaurt (sau 150 ml de lapte degresat)

-3 ouă

-1 roșie

-mărar

-pătrunjel

-cașcaval (cu nivel redus de grăsime)

-sare

-piper negru măcinat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Fierbeți ouăle într-o cratiță cu apă și puțină sare. Lăsați-le să se răcească și curățați-le. Tăiați-le cuburi mari.

2. Într-un bol, amestecați ouăle tocate cu iaurtul, sarea și piperul negru măcinat.

3. Potriviți carnea tocată cu condimente după gust și amestecați bine. Așezați un fragment de folie alimentară pe suprafața de lucru. Întindeți carnea tocată pe folie, într-un strat uniform.

4. Așezați în centrul blatului obținut ouăle fierte, verdeața tocată și roșia (tăiată cuburi). Presărați cu cașcaval ras.

5. Cu ajutorul foliei, rulați blatul. Lipiți capetele și marginile. Cu grijă, așezați rulada pe folie de aluminiu. Îndepărtați folia alimentară.

6. Înveliți rulada în folia de aluminiu și așezați-o pe o tavă de copt.

7. Coaceți rulada în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°C timp de aproximativ 40 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

Notă: La dorință, puteți bate ouăle crude cu lapte și prăji o omletă din acestea (până va fi aproape gata). Folosiți omleta în calitate de umplutură pentru ruladă.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1