Ruladă din carne “Uimește-ți oaspeții”. O surpriză culinară care îi va încânta pe toți!

Uimește-ți oaspeții cu o ruladă delicioasă din carne tocată, umplută cu legume, ciuperci, ouă și cașcaval. Rulada se prepară foarte simplu, arată festiv, este incredibil de gustoasă și suculentă. Această gustare este ideală pentru masa de sărbătoare și nu numai. Tăiați-o felii și serviți-o cu sosul preferat.

INGREDIENTE

-1 kg de carne (preferabil de porc sau vită)

-200 g de pâine

-1 pahar de lapte

-2 ouă

-2 cepe

-2 morcovi

-3 castraveți murați

-6 ouă fierte

-500 g de ciuperci proaspete

-1 cutie de maioneză

-cașcaval ras

-sare, piper și condimente după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Dați carnea prin mașina de tocat (amestecați carnea de porc cu cea de vită sau adăugați slănină în carnea de vită). Adăugați pâinea înmuiată în lapte și ouăle crude, asezonați cu sare, piper și condimente și amestecați bine umplutura.

2. Puneți umplutura pe o foaie de staniol într-un strat de 1 cm și nivelați-o. Ungeți deasupra cu maioneză și presărați cu cașcaval ras.

3. Așezați deasupra următoarele ingrediente sub formă de fâșii: legumele prăjite, ciupercile, ouăle fierte mărunțite și castraveții murați tăiați rondele. Puteți adăuga orice ingrediente după gust care să se combine între ele: mazăre verde, măsline, caise uscate, nuci.

4. Presărați toate ingredientele cu cașcaval ras și rulați atent într-o ruladă.

5. Așezați rulada pe tavă, ungeți-o cu un strat dens de maioneză și presărați-o cu cașcaval din belșug. Coaceți rulada la cuptor timp de 30 de minute.

Notă: dacă doriți să preparați o ruladă mai mică, atunci reduceți din cantitatea de ingrediente, puteți folosi ciuperci conservate.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1