Rulade extrem de apetisante din ardei grași – un aperitiv original, rețeta căruia va fi la mare căutare!

Vă prezentăm o rețetă de rulade delicioase din ardei cu șuncă și cașcaval. Acesta este un aperitiv extrem de apetisant, aromat și colorat, numai bun pentru masa de sărbătoare. Experimentați cu ingredientele pentru umplutură și ierburile aromate, obținând de fiecare dată o nouă capodoperă culinară, ce nu va lăsa pe nimeni indiferent.

INGREDIENTE

– 4 ardei grași

– 80 g de șuncă

– 100 g de cașcaval

– busuioc

– piper negru măcinat

– 200 g de mozzarella

– 2 ouă

– 2 linguri de pesmeți

– sare

– ulei de măsline

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Spălați ardeii. Nu îndepărtați cotorul cu semințe. Aranjați-i pe o tavă de copt și ungeți-i cu puțin ulei. Coaceți-i în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C timp de 15-20 de minute.

2. Scoateți ardeii din cuptor și lăsați-i să se răcească puțin. Decojiți-i și îndepărtați cotorul. Cu grijă, întretăiați fiecare ardei pe partea laterală și desfaceți-l.

3. Aranjați pe ardei cașcavalul tăiat felii, șunca, mozzarella (tăiată cuburi mici) și oul fiert tocat. Presărați cu busuioc tocat.

4. Rulați ardeii și aranjați-i pe o tavă de copt.

5. Presărați-i cu pesmeți, sare și piper negru măcinat. Stropiți-i cu ulei de măsline și dați-i la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180-200°C pentru 10 minute.

Notă: După coacere, aranjați ardeii fierbinți într-o pungă. Lăsați-i în pungă pentru 60 de secunde. Astfel, aceștia se vor decoji mult mai simplu.

Urmăriți modul de preparare în materialul video de mai jos.


Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1