Rulouri de pui cu ou, cașcaval și verdeață! Un deliciu rumen și aromat, ce îți lasă gura apă!

Vă prezentăm o rețetă de rulouri fenomenale de pui cu ouă, cașcaval și verdeață. Este o gustare excelentă, foarte gustoasă și aromată. Deliciul se prepară foarte ușor, este suculent, sățios, perfect pentru masa de sărbătoare sau o cină cu prietenii. O bunătate de rețetă, ce vă îndemnăm să o preparați neapărat. Cu siguranță, nu veți fi dezamăgiți.

INGREDIENTE

– 800 g piept de pui

– sare după gust

– 200 g de cașcaval

– 4 ouă

– verdeață proaspătă (mărar, pătrunjel)

– 200 g de brânză topită

– 2 linguri de ulei vegetal

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Spălați și tăiați pieptul de pui felii. Acoperiți feliile de carne cu folie alimentară și frăgeziți-le. Potriviți cu sare și piper.

2. Preparați umplutura: dați cașcavalul prin răzătoarea mare. Fierbeți ouăle și dați-le prin răzătoarea mare. Spălați verdeața și uscați-o cu un prosop de hârtie. Tocați verdeața.

3. Amestecați toate ingredientele și adăugați brânza topită.

4. Puneți umplutura pe fiecare felie de carne, apoi rulați-o. Aranjați rulourile într-o formă de copt, preventiv unsă cu ulei. Dați forma la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180 grade, pentru 30-40 de minute.

5. Presărați rulourile cu cașcaval ras și coaceți-le încă 15 minute, până obțineți o crustă rumenă și apetisantă.Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Aranjați rulourile aromate pe un platou și decorați-le cu verdeață.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1