Rulouri din carne de porc cu ciuperci și cașcaval – un deliciu demn de masa festivă!

Vă prezentăm o rețetă de rulouri delicioase, din carne de porc cu ciuperci și cașcaval. Dintr-o cantitate minimă de ingrediente, obțineți un fel de mâncare cald deosebit de apetisant, aromat, cu crustă rumenă și cașcaval topit în interior. Rulourile sunt perfecte pentru a fi servite la masa de sărbătoare, fie în calitate de aperitiv, fie în calitate de felul principal cu garnitura preferată.

INGREDIENTE

-500 g file de porc

-300 g de ciuperci champignon

-1 ceapă

-0.5 pahar de vin roșu

-150 g de cașcaval

-1-2 pere

-sare

-piper negru măcinat

-ulei vegetal

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Tăiai carnea fâșii. Frăgeziți-o și presărați-o cu condimente pe ambele părți. Curățați și tăiați ceapa jumătăți de rondele. Tăiați ciupercile felii. Tăiați perele pai subțire. Tăiați cașcavalul fâșii, cu grosimea de 0.5 cm.

2. Prăjiți ceapa într-o tigaie cu ulei încins, până devine semitransparentă. Adăugați ciupercile și prăjiți înăbușit timp de 10 minute. Lăsați să se răcească, apoi adăugați perele. Aranjați pe o felie de carne puțină umplutură și o bucată de cașcaval. Rulați felia de carne și legați-o cu o ață.

3. Aranjați rulourile într-o tavă de copt, preventiv unsă cu ulei. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C timp de 10 minute. Turnați peste fiecare rulou puțin vin și întoarceți tava la cuptor pentru încă 10-15 minute.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1