Rulouri din carne de pui, la tigaie – atât de fine și suculente, încât nimeni nu va rezista!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă excelentă de rulouri din carne de pui. Despre beneficiile cărnii de pui putem vorbi mult timp. Pieptul este deosebit de apreciat – dietetic și bogat în proteine, este potrivit pentru toată lumea. Iubitorii de piept suculent prăjit la tigaie vor îndrăgi cu siguranță această gustare. Rulourile de pui cu cașcaval și verdeață sunt atât de aspectuoase, apetisante și gustoase, încât dispar imediat de pe masă. Apropo, se prepară extrem de simplu și rapid.

INGREDIENTE  

– 250 g piept de pui

– 250 ml supă de pui

– 1 lingură de făină

– 2 linguri de ulei vegetal

– sare după gust

– 100-150 g de cașcaval

– 2 linguri de smântână

– 20 g de unt

– 0,5 legătură de mărar

– piper negru măcinat după gust

– ulei vegetal

– unt

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Spălați bine pieptul de pui și zvântați-l cu un prosop de hârtie. Tăiați fiecare jumătate de piept de pui în 3-4 părți. Frăgeziți bine carnea pe ambele părți, acoperind-o cu un fragment de folie alimentară. Potriviți carnea cu sare și piper negru după gust.

2. Spălați verdeața, zvântați-o și tăiați-o mărunt. Tăiați cașcavalul felii subțiri.

3. Luați o bucată de carne frăgezită, presărați-o cu verdeață și puneți niște felii de cașcaval. Rulați un rulou și fixați-l cu o scobitoare. Procedați similar cu carnea și ingredientele rămase.

4. Prăjiți rulourile într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal și unt pe ambele părți, până se vor rumeni frumos. Apoi turnați în tigaie supa și înăbușiți deliciul timp de 15-20 minute.

5. Luați din tigaie 4-5 linguri de supă, puneți-o într-un vas și lăsați să se răcească. Apoi puneți în vasul cu supă 1 lingură de făină cernută. Amestecați bine.

6. Apoi turnați amestecul înapoi în tigaie și adăugați smântâna. Amestecând, continuați să gătiți până se va îngroșa sosul. Potriviți sosul cu sare și piper negru după gust și amestecați ușor. Opriți focul.

7. Lăsați rulourile puțin să se răcească și îndepărtați cu grijă scobitoarele. Puneți mâncarea delicioasă într-o farfurie și serviți alături de garnitura preferată cu mare plăcere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1