Rulouri pane – o gustare rapidă și deosebit de bună! Priviți cât de simplu se face!

Vă prezentăm o rețetă de rulouri pane delicioase. Acestea se prepară foarte simplu și într-un timp record. Este un aperitiv perfect atât pentru masa de sărbătoare, cât și pentru un mic dejun sățios. Puteți pregăti aceste rulouri delicioase cu orice umplutură preferată, obținând de fiecare dată un fel nou de mâncare, delicios, aromat și extrem de apetisant.

Ingrediente

-300 g de pâine pentru toasturi

-150 g de brânză topită (felii)

-3 ouă

-70 g de pesmeți

-ulei vegetal

-sare

-piper negru măcinat

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Pâinea pentru toasturi se potrivește mai bine, deoarece are o structură mai densă, iar miezul este mai elastic. Îndepărtați coaja de pe feliile de pâine. Dacă pâinea nu este tăiată – tăiați felii cu grosimea de 1 cm și îndepărtați coaja.

2. Presați cu ajutorul unui făcăleț miezul de pâine, astfel încât să îndepărtați aerul. Pâinea nu va fi la fel de pufoasă și va deveni mai densă.

3. Pe fiecare porție de pâine aranjați câte o felie de brânză topită.

4. Rulați felia de pâine cât mai strâns.

5. Bateți ouăle cu puțină sare și piper negru măcinat.

6. Turnați într-o farfurie pesmeții (aceștia trebuie să fie cât mai mărunt măcinați). La dorință, puteți adăuga în pesmeți puțin turmeric, pentru o culoare aurie mai intensă.

7. Treceți fiecare rulou de pâine prin ou bătut, apoi prin farfuria cu pesmeți.

8. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins. Turnați mai mult ulei în tigaie și încingeți-l bine. Folosiți o tigaie cu pereții mai înalți, astfel încât rulourile să fie complet acoperite cu ulei. La fel, puteți folosi ulei cu untură de porc. Temperatura unturii la încălzire este mai înaltă decât cea a uleiului.

9. Aranjați rulourile prăjite pe un prosop de bucătărie, astfel încât acesta să absoarbă excesul de grăsime.

10. Serviți-le fierbinți.

Urmăriți modul de preparare în materialul video de mai jos.

Notă: Puteți folosi în calitate de umplutură orice fel de carne sau salam preferat, tăiat felii subțiri. La cașcaval puteți adăuga mărar, ceapă verde sau ardei gras de diferite culori. La fel, puteți pregăti astfel de rulouri în calitate de desert. Înlocuiți brânza topită cu cremă de ciocolată, lapte sau nuci, iar ouăle bateți-le cu zahăr vanilat. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei vegetal sau cu unt topit.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1