Tartă cu brânză de vaci – iată cum se face acest desert deosebit de fin și aspectuos!

Vă prezentăm o rețetă de tartă delicioasă cu brânză de vaci. Dintr-o cantitate minimă de ingrediente obțineți un desert deosebit de delicios și aromat. Decorul simplu de realizat, dar care arată deosebit de aspectuos după coacere, oferă desertului un aspect îngrijit și foarte apetisant. Bucurați-i pe cei dragi cu un desert fin și delicios, iar rețeta cu siguranță va fi la mare căutare.

INGREDIENTE

– 200 g de unt

– 1 lingură de zahăr pentru aluat

– 1 pahar de zahăr pentru umplutură

– 0.5 linguriță bicarbonat de sodiu

– 2-3 pahare de făină

– 180-200 g brânză de vaci

– 2 ouă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Pregătiți aluatul: frecați untul moale (la temperatura camerei) cu zahărul, bicarbonatul de sodiu și făina. Frământați aluatul. Redați-i o formă rotundă. Păstrați 1/3 de aluat pentru decor (dați-l la frigider).

2. Pregătiți umplutura: frecați brânza de vaci cu ouăle și zahărul. Obțineți o cremă omogenă.

3. Întindeți aluatul într-un blat și aranjați-l într-o formă de copt din silicon. La dorință, puteți forma bordura. Este mai comod și aranjați blatul în formă cu ajutorul făcălețului.

4. Turnați în formă umplutura pregătită.

5. Uniformizați-o pe blat.

6. Decorați tarta. Rupeți bucăți mici din aluatul rămas, pisați-le puțin cu degetele și aranjați-le în forma de copt. Acoperiți practic toată umplutura. La fel, puteți întinde aluatul într-un blat și decupa forma dorită. La dorință, puteți da aluatul prin răzătoare.

7. Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°С, până se rumenește.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1