Tartă delicioasă cu carne – o mâncare perfectă pentru prânz!

“Tarta cu carne” este rețeta ideală atunci când vă este foame și doriți să preparați ceva rapid, foarte ușor și gustos. Această tartă se prepară din ingrediente la îndemână, pe care orice gospodină le are în bucătăria sa. Aluatul se prepară pe bază de iaurt și maioneză, este un aluat lichid, care se toarnă în formă, se așează umplutura și se pune deasupra restul aluatului – foarte simplu, fără mari bătăi de cap.

Această rețetă este nemaipomenită, fiindcă o puteți prepara cu orice fel de umplutură: dulce, carne sau legume, o rețetă versatilă, delicioasă, sățioasă, accesibilă și cu un rezultat excelent. Vă recomandăm cu mare drag rețeta!

Ingrediente

-1-½ pahar de făină

-1 pahar de iaurt

-1 pahar de maioneză

-3 ouă

-1 linguriță de praf de copt

-o priză de sare

-300-400 g carne tocată pentru umplutură

-o ceapă tăiată mărunt și călită în ulei

-sare și piper după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

1. Amestecați iaurtul cu praful de copt și puneți masa deoparte, cerneți făina și sarea.

2. Amestecați maioneza și ouăle, bateți bine până veți obține o masă omogenă.

3. Adăugați o parte din făină în amestecul de maioneză și apoi o parte de iaurt, adăugați alternativ toată maioneza și făina, amestecați bine.

4. Încălziți cuptorul la 200 de grade, puneți jumătate din aluat în formă, așezați deasupra umplutura de carne tocată amestecată cu o ceapă puțin călită, condimentați cu sare și piper, apoi turnați aluatul rămas și decorați frumos. Puteți folosi și altă umplutură: cartofi piure, brânză, ouă fierte cu ceapă verde.

5. Coaceți tarta la cuptor timp de aproximativ 40 de minute până va fi gata.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi

1