Tartine delicioase, numai bune pentru cafeluța de dimineață!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă bună de tartine cu șuncă, cașcaval și roșie, la cuptor. Este soluția genială atunci când doriți să preparați ceva rapid și gustos pentru micul dejun, alături de o cafeluță. Tartinele se prepară din cele mai accesibile ingrediente. În câteva minute veți obține niște tartine apetisante, delicioase și sățioase.

INGREDIENTE 

– chifle rotunde sau pâine albă

– maioneză

– salam sau șuncă

– cașcaval

– roșie

– verdeață (la dorință)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Tăiați pâinea rondele.

2. Tapetați tava de copt cu hârtie. Așezați rondelele de pâine pe aceasta.

3. Tăiați salamul sau șunca rondele. Spălați roșia, îndepărtați cotorul și tăiați-o rondele. Dați cașcavalul prin răzătoarea mică. Spălați verdeața și tăiați-o mărunt.

4. Ungeți fiecare felie de pâine cu maioneză, folosind pensula de silicon. Apoi așezați pe fiecare felie de pâine câte o felie de șuncă și roșie. Ungeți tartinele cu o grilă de maioneză.

5. Presărați deliciul cu puțin cașcaval ras și verdeață.

6. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 190°C. Coaceți tartinele aromate și apetisante până se va topi cașcavalul. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.

7. Apoi așezați tartinele finite pe o grilă, ca să se răcească puțin. Așezați deliciul savuros pe o farfurie și serviți-l alături de o ceașcă de cafea aromată.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1