Tartine rapide cu pește – la gust zici că sunt icre adevărate!

Vă prezentăm o rețetă de cele mai apetisante tartine cu pește – la gust zici că sunt icre adevărate. Aceste tartine delicioase îi vor cuceri chiar și pe cei mai iscusiți gurmanzi. Acestea se pregătesc din cele mai simple ingrediente și dispar imediat de pe masă. Chiar dacă tartinele se prepară uimitor de simplu și rapid, acestea vor ocupa un loc de frunte la masa de sărbătoare. Bucurați-i pe cei dragi cu un aperitiv apetisant, gustos și cremos.

INGREDIENTE

– 1 baghetă

– 200 g de hering slab sărat sau sărat

– 200 g de brânză topită fără sare

– 50 g de morcov

– 50 g de unt

– verdeață

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Spălați bine morcovul și fierbeți-l până este gata. Lăsați morcovul să se răcească, apoi dați-l la frigider. Datorită acestui truc, obțineți un morcov ușor crocant, asemănător cu icrele adevărate. Decojiți morcovul și tăiați-l cât mai mărunt sau dați-l prin răzătoarea mică.

2. Decojiți heringul și dezosați-l. Tocați pestele cât e posibil de mărunt. Tăiați brânza topită cuburi foarte mici, cu un cuțit umed.

3. Adunați toate ingredientele pregătite (morcovul, heringul și brânza topită) într-un bol adânc și amestecați bine compoziția. Adăugați untul moale (la temperatura camerei). Amestecați pasta și acoperiți bolul cu un capac sau folie alimentară. Dați bolul la frigider pentru 1 oră.

4. Tăiați bagheta felii și prăjiți-le într-o tigaie uscată. Ungeți fiecare felie de pâine cu un strat uniform de pastă.

5. Presărați tartinele cu ceapă verde tocată sau verdeață după gust.

Notă: Pasta tartinabilă se păstrează la frigider, într-o caserola cu capac, timp de 3-5 zile. Pasta cu pește este perfectă în calitate de umplutură pentru ouăle fierte, profiterol sărat sau coșulețe.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1