Top 8 modalități cum să tai pepenele verde frumos, simplu și rapid!

Vara ne bucură, ne încântă cu fructe proaspete și delicioase. În această perioadă de timp, vă puteți bucura de o varietate de fructe de pădure și alte fructe, cumpărându-le la magazine sau piață. De asemenea, vă puteți bucura și de pepenele verde – un deliciu ce dă o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, pot apărea diverse incomodități în procesul tăierii acestuia în bucăți mai mici.

Sucul de pepene verde este foarte lipicios și dulce, așa că trebuie să învățați mai multe tehnici pentru tăierea acestuia și să le încercați în practică. Pentru a începe acest proces, trebuie doar să cunoașteți aceste 8 moduri simple, dar foarte ingenioase. Cu siguranță vor fi utile pentru dvs, drag amator ale bucatelor delicioase.

1 metodă: ȘAH 

Această metodă este foarte comodă și arată mișto. Pentru a face acest lucru, trebuie să împărțiți pepenele verde în jumătate. Tăiați-l și așezați-l cu tăietura orientată în jos. Apoi decojiți-l treptat, lăsând o linie de coajă doar pe mijloc.

1.1 

Apoi tăiați totul ca de obicei și faceți așa cum este arătat în poza de mai jos. Într-un mod atât de simplu, un pepene verde va arăta foarte aspectuos.

1.2 

A 2-ua metodă: Bărcuță

Începeți procesul la fel ca și în primul caz. După aceea, trebuie să împărțiți pepenele nu în două jumătăți, ci în 4 jumătăți egale. Când acest proces este finalizat, întoarceți pur și simplu pepenele verde și tăiați-l felii, pe rând. Rearanjați feliile în ordine de șah, astfel încât să arate frumos și aspectuos.

2.1 

2.2 

2.3 

A 3-ea metodă: Triunghiuri 

Repetați pașii metodei anterioare și treptat treceți la o altă metodă simplă de feliere. Tăiați pepenele verde în triunghiuri subțiri și așezați-le pe o farfurie. Păstrați coaja pentru a fi mai ușor de a apuca feliile fructului. Mâinile rămân curate și veți fi încântați însuși de dvs.

3.1 

3.2 

A 4-a metodă: Brăduț 

Tăiați pepenele verde felii mai subțiri. Tăiați coaja de pe ambele părți, lăsând doar o mică linie pe mijloc. După aceea, puteți tăia, ca în metoda anterioară – triunghiuri. O mică parte de coajă va juca rolul unei furculițe și astfel vă va fi comod să țineți felia în mâini.

4.1 

4.2 

A 5-ea metodă: Cubulețe

Tăiați pepenele verde felii mari rotunde. Îndepărtați coaja fructului. Apoi, trebuie să tăiați miezul cuburi. Așezați cuburile delicioase pe o farfurie. La dorință puteți așeza cuburile pepenelui verde într-o caserolă și să vă răsfățați cu acest deliciu chiar la locul de muncă. Această metodă se distinge prin simplitate și ușurință.

5.1 

5.2 

A 6-a metodă: Pai

Pentru a obține ”paie” de pepene verde, trebuie să tăiați feliile în bucăți cu grosimea de 2 cm. Cu toate acestea, sensul acestei metode este de a le face convenabile pentru o masă în pauză, la locul de muncă. Este cel mai simplu și comod mod de tăiere al fructului.

6.1 

6.2 

6.3 

A 7-ea metodă: În stil american

Îndepărtați toată coaja fructului, apoi puneți-l pe o tavă din lemn și tăiați-l felii. Acoperiți pepenele verde tăiat cu un bol transparent, precum în imaginea de mai jos. Întoarceți bolul pe partea opusă și serviți. Puteți servi atât cu o furculiță, cât și bețișoare din lemn. Este destul de comod și eficient.

7.1 

7.2 

7.3 

A 8-a metodă: Coș

Lipiți o bandă pe pepenele verde și folosind o cariocă, desenați un zig-zag pe aceasta, precum în poza de mai jos. În continuare, tăiați pepenele verde în conformitate cu „desenul” pe care l-ați obținut. Apoi, folosind cu un cuțit rotunjit special, scoateți miezul fructului. După aceea, așezați în ”coș” miezul pepenelui verde. Mai puteți decora ”coșul” și cu alte fructe de pădure. Bucurați-vă de creativitate!

8.1 

8.2 

8.3 

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1