Tort-aperitiv din carne “Visul gurmandului” – o gustare fenomenală, care va uimi orice bărbat!

Femeile și copiii adoră torturile dulci, iar majoritatea bărbaților preferă carnea, de aceea vă oferim o rețetă extraordinară destinată bărbaților. Acest tort-aperitiv cu carne este foarte gustos, apetisant și aromat. Blaturile sunt preparate din carne, iar umplutura din legume. Tortul “Visul gurmandului” este o mâncare festivă, care te cucerește prin gustul bogat și aspectul încântător. Decorați tortul cu verdeață, ciuperci sau legume după gust.

INGREDIENTE 

-400 g de carne de vită

-50 g de pâine neagră

-2 cepe

-300 g de maioneză

-1 morcov

-1 ou

-3 căței de usturoi

-100 ml de chefir

-sare și piper după gust

-verdeață, ciuperci pentru decor

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Preparați carnea tocată. Mărunțiți carnea și o ceapă într-un robot de bucătărie. Asezonați cu sare și piper, apoi amestecați.

2. Amestecați separat chefirul și miezul de pâine cu blenderul. Lăsați masa obținută să stea timp de 5 minute. Amestecați în alt bol masa de chefir, carnea tocată și oul. Amestecați până la omogenizare.

3. Puneți o parte din amestec într-o formă de copt. Încălziți cuptorul la 180 de grade și coaceți fiecare blat timp de 30 de minute. Trebuie să obțineți 4 blaturi.

4. Preparați umplutura: curățați morcovul și ceapa, mărunțiți legumele și prăjiți-le în tigaie. Adăugați usturoiul pisat și asezonați cu sare și piper.

5. Asamblați tortul: puneți un blat pe un platou, ungeți-l deasupra cu maioneză și așezați o parte din umplutură. Acoperiți cu al doilea blat. Asamblați astfel tot tortul. Decorați mâncarea după gust și dați-o la frigider pentru 8 ore.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1