Tort delicios cu cremă de brânză, fără coacere!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă superbă de tort fără coacere, cu cremă gingașă de brânză de vaci. Tortul este dedicat tuturor gurmanzilor, care nu doresc să stea toată ziua la bucătărie, dar care adoră delicii foarte gustoase și apetisante. Acest desert de casă este deosebit, se prepară extrem de simplu și rapid, este foarte gustos și consistent.

INGREDIENTE  

– 350-400 g de biscuiți

– 200 g brânză de vaci

– 200 g de smântână

– 150 g de unt

– 100 g de zahăr

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Pregătiți crema: combinați într-un bol adânc brânza de vaci cu smântâna. Omogenizați ingredientele folosind blenderul manual sau o furculiță.

2. Topiți untul și puneți-l într-un bol aparte, apoi adăugați zahărul. Bateți ingredientele din bol, folosind telul, până zahărul se va dizolva complet.

3. Uniți compoziția de brânză de vaci cu cea de unt. Bateți ingredientele, până veți obține o cremă fină omogenă.

4. Asamblați tortul: luați un platou dreptunghiular și ungeți-i fundul cu puțină cremă. Apoi aranjați într-un strat 4 sau 6 biscuiți astfel, încât să obțineți în fine un tort de formă dreptunghiulară sau pătrată. Ungeți generos stratul de biscuiți cu cremă. Procedați similar, cu biscuiții și crema rămasă. Ultimul strat trebuie să-l constituie crema. Ungeți și bordura tortului cu cremă.

5. Decorați tortul cu niște biscuiți, preventiv fărâmițați. La dorință, puteți decora tortul cu cremă și fructe. Dați tortul la frigider pentru cel puțin 4 ore. Scoateți tortul din frigider, tăiați-l pe porțiuni de mărimea dorită și serviți deliciul apetisant cu mare plăcere.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1