Tort delicios fără coacere, după o rețetă simplă, dar genială!

Aveți poftă de un desert, dar nu aveți timp suficient pentru a-l pregăti? Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă simplă, dar reușită de tort fără coacere cu cremă fină de brânză de vaci. Acest desert delicios se prepară foarte ușor. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi de minune. Tortul fin, aspectuos și foarte gustos va fi apreciat la cel mai înalt nivel.

INGREDIENTE 

– 350-450 g de biscuiți în formă de pătrat

– 150 g de unt

– 100 g de zahăr

– 400 g brânză de vaci 5%

– 200 g de smântână

– 50-70 ml de lapte (pentru a înmuia biscuiții)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Pregătiți crema cu brânză de vaci: bateți într-un bol untul moale (la temperatura camerei) cu zahărul, folosind robotul de bucătărie sau un mixer.

2. Bateți brânza de vaci într-un bol aparte cu smântâna. Omogenizați ingredientele.

3. Uniți ambele compoziții obținute și omogenizați-le, folosind robotul de bucătărie. Veți obține o cremă fină și delicioasă.

4. Tapetați o formă de copt cu hârtie. Turnați laptele într-un vas mic și înmuiați fiecare biscuit în el.

5. Așezați biscuiții într-un singur strat în forma de copt dreptunghiulară, apoi turnați, răspândiți și uniformizați crema delicioasă (într-un strat). Asamblați tortul în acest mod, folosind ingredientele rămase. Ultimul strat trebuie să-l constituie biscuiții.

6. Acoperiți tortul cu folie alimentară și dați-l la frigider pentru cel puțin 2 ore.

7. Așezați tortul pe un platou. Ungeți suprafața și bordura tortului cu crema rămasă. Decorați tortul cu biscuiți fărâmițați.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1