Tort fără coacere, din doar 3 ingrediente. E gata în 5 minute!

Nu aveți prea mult timp la dispoziție și căutați rețete de torturi fără coacere? Exact pentru genul ăsta de momente, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă grozavă de tort fără coacere, cu cremă de brânză dulce, pregătit din doar 3 ingrediente. Nu credeți? Acesta se prepară extrem de simplu și rapid, este perfect atât pentru o cină cu familia cât și pentru masa de sărbătoare. Obțineți un desert fin, moale și foarte aromat.

INGREDIENTE 

– 300-350 g de biscuiți

– 350 -400 g de brânză de vaci

– 5-6 linguri de lapte condensat

– zahăr vanilat (la dorință)

– ciocolată pentru decor

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE  

1. Uniți într-un bol brânza de vaci cu laptele condensat. Bateți ingredientele, folosind blenderul, până veți obține o cremă omogenă densă.

2. Asamblați tortul: luați 4 biscuiți și așezași-i pe o farfurie. Ungeți generos biscuiții cu cremă. Apoi acoperiți crema cu următorii 4 biscuiți și iar ungeți-i cu cremă. Procedați la fel cu biscuiții și crema rămasă. Ultimul strat trebuie să-l constituie crema. Ungeți și bordura tortului cu cremă.

3. Topiți ciocolata la baia de aburi și decorați tortul după gustul și fantezia dvs.

4. Dați tortul la frigider pentru 3-4 ore. Serviți desertul apetisant alături de o cafeluță sau o cănuță de ceai aromat.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1