Tort fără coacere, din doar 3 ingrediente!

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă uimitoare de tort fără coacere, preparat din doar 3 ingrediente. Desertul este foarte gustos, aromat și apetisant. Tortul fără coacere este ceea de ce aveți nevoie primăvara și vara, când nu doriți să porniți cuptorul. Veți găti acest tort în cel mult 10 minute, iar de rezultat veți fi foarte mulțumiți. Familia va fi încântată de desertul apetisant.

INGREDIENTE  

– 0,5 kg de turte dulci

– 5 banane

– 0,5 kg smântână 20%

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Tăiați turtele dulci bucăți. Îndepărtați marginile și fărâmițați-le.

2. Decojiți bananele și tăiați-le rondele subțiri. Tapetați un bol transparent sau formă cu folie alimentară în 2-3 straturi.

3. Asamblați tortul: aranjați la fundul bolului un strat cât mai dens de turte dulci tăiate, apoi ungeți-le generos cu un strat de smântână. Aranjați rondelele de banane deasupra smântânii. Procedați similar cu ingredientele rămase. Ultimul strat trebuie să-l constituie stratul de smântână.

4. Pliați marginile foliei alimentare, astfel încât să fie acoperită suprafața tortului. Dați tortul la frigider peste noapte.

5. Scoateți desertul din frigider, răsturnați-l cu grijă pe un platou și îndepărtați folia alimentară. Ungeți tortul cu smântâna rămasă și decorați-l cu fărâmiturile turtelor dulci. Serviți o porție bună de tort aromat și apetisant cu cea mai mare plăcere, alături de o cafeluță sau cană cu ceai.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1