Tort fără coacere ”Tronul de marmoră” – un desert ușor de făcut, ce va fi apreciat la cel mai înalt nivel!

Vă prezentăm o rețetă de tort ”Tronul de marmură” – o adevărată capodoperă culinară! Acesta este cel mai fin și delicios tort fără coacere. Tortul din brânză de vaci, cacao și biscuiți, se prepară extrem de simplu, într-un timp record. Datorită ingredientelor perfect combinate, obțineți un desert special. Bucurați familia dragă cu desertul fascinant, demn de toate laudele.

INGREDIENTE

– 400 g brânză de vaci

– 500 g de smântână 10%

– 5 linguri pudră de cacao

– 35-40 g de gelatină

– 8 biscuiți

– 2/3 pahar de zahăr

– 1/2 pahar de apă fiartă (la temperatura camerei)

– 5-6 linguri de lapte

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE 

1. Înmuiați gelatina în paharul cu apă fiartă, pentru de 30 minute.

2. Amestecați zahărul cu brânza de vaci și smântâna. Folosiți un blender. Puneți masa de brânză într-un bol sau cratiță.

3. Dizolvați gelatina în 5-6 linguri de lapte cald, la foc mic, dar nu aduceți până la fierbere. Adăugați gelatina în bolul cu amestecul de brânză. Amestecați.

4. Împărțiți compoziția în 3 părți egale. Adăugați într-o porție pudra de cacao și amestecați ușor cu ajutorul unei furculițe.

5. Adăugați în a doua porție biscuiții fărâmițați și amestecați.

6. Alegeți o formă sau un vas mai adânc și tapetați-o cu folie alimentară. Turnați câte doua linguri din fiecare porție de amestec cu brânză, până se umple forma (alternați straturile în mod aleatoriu).

7. Acoperiți forma cu folie alimentară. Dați-o la frigider pentru 6 ore. Îndepărtați folia alimentară și răsturnați tortul pe un platou. Serviți deliciul cu o cafea aromată.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1