Tort Raffaello delicios, fără coacere, gata într-un timp record!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă grozavă de tort fără coacere Raffaello. Desertul este deosebit de fin, incredibil de gustos și aromat. Compoziția cremei este combinată în așa fel încât papilele noastre gustative să fie încântate. Acest desert se prepară destul de simplu, chiar fără bătăi de cap. Bucurați-i pe cei dragi cu desertul magic de casă, ce cu siguranță îi va cuceri pe toți.

INGREDIENTE  

– 1 kg brânză de vaci

– 100 g fulgi de cocos

– 100 g de zahăr

– 250 ml de lapte

– 25 g de gelatină

– 150 ml de apă

– 300 g de lapte condensat

– 200 g de napolitane cu umplutură de cocos

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Pregătiți siropul: turnați laptele într-o cratiță și adăugați zahărul. Puneți cratița pe foc și aduceți ingredientele până la fierbere, apoi adăugați fulgii de cocos. Amestecați bine ingredientele. Opriți focul.

2. Dizolvați gelatina cu apă și pregătiți-o conform instrucțiunii de pe ambalaj.

3. Frecați brânza de vaci, folosind blenderul manual. Combinați într-un bol brânza cu laptele condensat. Omogenizați bine ingredientele, apoi adăugați compoziția de lapte și cocos. Amestecați.

4. Fărâmițați napolitanele, folosind făcălețul.

5. Puneți un inel detașabil cu diametrul de 22 cm pe un platou de servit. Răspândiți napolitanele fărâmițate, formând blatul. Presați ușor stratul de napolitane.

6. Topiți gelatina în cuptorul cu microunde, adăugați 2-3 linguri de compoziție cu brânză de vaci și amestecați bine. Turnați amestecul de gelatină în bolul cu compoziția apetisantă de brânză. Amestecați bine compoziția.

7. Turnați treptat compoziția de brânză deasupra napolitanelor. Răspândiți și uniformizați-o.

8. Dați desertul la frigider pentru 4-8. Apoi scoateți tortul din frigider, îndepărtați inelul detașabil și decorați-l cu fulgi de cocos, boabe de rodie sau după gust.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1