Triunghiuri cu cașcaval, la tigaie!

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă reușită de triunghiuri cu cașcaval. Pâinea cu cașcaval este un mic dejun simplu și banal. Iar dacă depunem un pic de efort, vom obține triunghiuri apetisante cu cașcaval. Deliciul se prepară foarte simplu – doar amestecați toate ingredientele și le dați la tigaie. Gustarea pufoasă și delicioasă are o aromă uimitoare, iar crusta crocantă ascunde miezul delicat de cașcaval. Răsfățați-vă familia dragă cu o gustare specială.

INGREDIENTE  

– 2 ouă

– 50 g de cașcaval cedar

– 500-530 g de făină cernută

– 220 ml de ulei vegetal

– 0,5 linguriță praf de copt

– 1 linguriță de sare

– 1 linguriță de boia roșie

– piper negru măcinat după gust

– 50 g de brânză feta

– 240 ml de lapte

– 0,5 legătură de pătrunjel

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor  

MOD DE PREPARARE  

1. Combinați într-un bol mai adânc ouăle cu brânza feta, cașcavalul cedar, preventiv ras, laptele, verdeața tăiată mărunt, praful de copt și condimentele. Amestecați bine ingredientele.

2. Apoi adăugați treptat în bolul cu ingrediente făina cernută. Frământați aluatul. Ar trebui să obțineți un aluat nelipicios.

3. Împărțiți aluatul finit în două părți egale. Pe masa înfăinată, întindeți câte un blat rotund din aluatul împărțit, cu grosimea de aproximativ 2 cm.

4. Împărțiți fiecare blat în 8 segmente egale, obținând o formă de triunghiuri.

5. Prăjiți triunghiurile într-o tigaie încinsă cu o cantitate mare de ulei vegetal pe ambele părți, până se vor rumeni frumos. Puneți triunghiurile aromate pe o farfurie tapetată cu hârtie, ca să evitați excesul de ulei. Apoi așezați deliciul pe un platou și serviți-l cu mare plăcere alături de un sos delicios cu smântână sau ketchup.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1