Va deveni rețeta preferată de pregătire a pulpelor de pui!

Drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm astăzi o rețetă perfectă de pulpe superioare la cuptor. Acest fel de mâncare se prepară foarte simplu. Chiar și un novice în arta culinară se va isprăvi minunat. Aroma deliciului se va răspândi în toată casa, iar cei dragi cu mare nerăbdare vor aștepta să savureze o porție de cărniță apetisantă. Veți obține pulpe foarte gustoase, suculente și aromate, perfecte pentru a fi servite alături de o salată aromată de vară sau niște legume la grătar.

INGREDIENTE  

– 4 pulpe superioare

– condimente pentru pui după gust

– sare și piper negru măcinat după gust

– 1 ceapă

– 2 linguri de maioneză

– 50 ml sos de soia

– 4-5 fire de mărar

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor   

MOD DE PREPARARE  

1. Spălați și curățați bine carnea, apoi puneți-o într-un bol. Potriviți carnea cu condimentele dvs preferate, sare și piper negru măcinat după gust.

2. Curățați ceapa, spălați-o și tăiați-o cuburi sau jumătăți de rondele. Spălați mărarul, zvântați-l și tocați-l mărunt. Adăugați în bolul cu carne ceapa, sosul de soia, mărarul și maioneza. Amestecați bine ingredientele, apoi acoperiți bolul cu folie alimentară. Lăsați carnea să se macereze timp de 1 oră.

4. Aranjați pulpele marinate într-o formă de copt, apoi răspândiți marinada rămasă deasupra.

5. Dați forma la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 60 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Serviți deliciul apetisant cu cea mai mare plăcere, alături de o salată de vară proaspătă sau niște legume la grătar.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1