Vedeți cât de utile pot fi lăzile de la fructe și legume!

Când s-au adunat multe lucruri și nu există spațiu unde să le pui, inevitabil te gândești la un raft compact. Puteți comanda unul în magazin. Dar îl puteți face cu propriile mâini, din lăzi de plastic obișnuite. Din fericire, nu există probleme cu disponibilitatea materialului. Sunt ușor de găsit pe piață sau poate unele sunt deja în casa dvs. Cum să construiți un raft cu propriile mâini, vom descrie mai jos.

Cel mai mult, o astfel de idee va atrage proprietarii de grădini și garaje. Vor putea așeza toate lucrurile pe un raft convenabil. Un astfel de design nu ocupă mult spațiu și este suficient de puternic. În același timp, materialul este foarte maleabil. Cu acesta este ușor de lucrat și poate fi realizat cu ajutorul unor instrumente improvizate. Deci, să începem?

Cum se face un raft din lăzi de plastic

Pentru a nu pierde plăcile de lemn pentru construcția rafturilor pentru conserve, scule și orice lucruri mici, folosiți lăzi de plastic. Dacă decideți să faceți o structură mică din trei compartimente, atunci tăiați doar una dintre laturile lăzii. Suprapuneți lăzile una peste alta și așezați lucrurile pe raftul obținut.

Dacă doriți ca suportul dvs să fie și mai înalt, nu îndepărtați întregul perete a lăzii. Lăsați bara superioară pentru stabilitate și rezistență structurală. Cel mai convenabil este să tăiați cu un cuțit ascuțit sau să folosiți un ferăstrău pentru metal. Apoi suprapuneți lăzile. Raftul este gata!

Idei de design a mobilierului din lăzi de plastic

Deși astfel de rafturi sunt practice, nu le veți pune pe hol sau în bucătărie. Dar aceste mici răftulețe drăguțe vor atrage atenția tuturor.

Ce ziceți de acest design pentru camera copilului?

Chiar și o masă cu scaune au fost realizate cu succes.

Rafturi din alte materiale

Aruncați o privire în jurul dvs, poate veți găsi materiale pentru rafturi mai potrivite. Rafturile elegante și originale realizate din lăzi din lemn pot adăuga confort și originalitate interiorului casei dvs.

Paletele vechi se transformă cu ușurință într-un loc unde să stocați cărți sau sticle.

Sau într-o garderobă complexă.

Cum să construiți un raft, v-am prezentat. Acum trebuie doar să transpuneți ideea în realitate. Începeți de la mic, iar apoi propriile dvs mâini vor începe să facă minuni. Nu vă limitați doar la rafturi obișnuite, folosiți imaginația. Este atât de plăcut să priviți și să vă mândriți cu ceea ce ați creat dvs însuși!

1